Referencer

Referencer

Forsikringssag - Brandulykke

 

 

En ældre herres bil brød i brand og som følge heraf brændte hans garage ned. Inden i garagen stod mandens pillefyr, som normalt forsyner hans hus med varme og lunt vand. Fyret var desværre gået til under ulykken, og den ældre herre stod derfor til en genhusning.

 

Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS fik dog fornøjelsen af at installere Pure Heat hjemme hos manden, På den måde fik han mulighed for at blive i hans hjem, hvor han kunne komme sig oven på ulykken i vante rammer.

 

Warburg VVS & Kloak Ekspres sørgede både for levering, montering, servicering og afhentning.

 

 

Roskilde Festival - Industriopvask

 

”Det er et meget spændende og effektivt produkt. Den kan nemt installeres, har en god kapacitet, og så bruger den ikke særlig meget strøm. For os har det været en meget billigere løsning både i drift og i forhold til andre løsninger som kræver faste installationer, og samtidigt har den også været mere driftssikker”.
 - Thomas Stryhn, Hvidovre Volleyball Klub. 

 

Hvidovre Volleyball Klub anvendte Pure Heat til at varme vandet til deres industriopvaskemaskine, som kørte 24 timer i døgnet på Roskilde Festivallen 2018. Det var en bæredygtig løsning, hvor klubben sparede 25.000 kroner.

 

Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS leverede, monterede og afhentede Pure Heat, så de slap for alt besvær ved transport, opbevaring og servicering.

 

 

Anvendelsesmuligheder:

 

  • Opvask
  • Madlavning
  • Bad og toilet 
  • Opvarmning